08/10/2018 - Bedrijfsbezoek JéWéRET

16 april 2018

Op maandag 8 oktober kan u samen met FEBIN deelnemen aan een geleid bedrijfsbezoek bij JéWéRET.

JéWéRET

JéWéRET is gevestigd in Gorinchem en maakt deel uit van DELI Home. De DELI Home Groep bestaat uit JéWéRET, Skantrae en Bruynzeel Home Products en heeft eigen vestigingen in Nederland, België, Hongarije en Portugal. Daarnaast wordt in vele landen zaken gedaan met partners. De DELI Home Groep telt een 800-tal medewerkers.

De DELI Home-groep bedient zowel de consumentenmarkt (bouwmarkten e.a.) als de professionele markt. Eigen merken zijn onder andere CanDo, Lundia, StoreMax, Raffito, Fikszo, Bruynzeel, Garobe, Style, Hamstra en Agnes.

Omdat DELI Home over een eigen productontwikkeling en productiecapaciteiten beschikt kan er snel gereageerd worden op wijzigingen in de markt. Daarnaast is de gehele logistiek van eminent belang. Met een magazijn dat ca. 35 voetbalvelden groot is wordt met een 45-tal vrachtwagens dagelijks de gehele markt bediend. 

De heer Dirk Bergman (CEO Deli Home) zal een presentatie geven over het bedrijf gevolgd door een rondleiding en het nieuwe kantoor en de magazijnen. Hij zal zijn visie geven over de ontwikkelingen in de DIY- en professionele markt in de Benelux en de veranderingen die hier onderhevig zijn. Ook het online segment zal niet onbesproken blijven. 

Wat?

Bedrijfsbezoek JéWéRET

Waar?

Kantooradres:

JéWéRET / DELI Home

Stadhuisplein 70

4203 NS GORINCHEM

 

Adres van het magazijn:

Schelluinsestraat 39

4203 NK GORINCHEM 

Wanneer?

Maandag 8 oktober 2018

 

Timing

 15.00u - 15.30u: Ontvangst met koffie, thee en frisdrank

 15.30u - 17.30u: Spreker en rondleiding - Dirk Bergman (CEO Deli Home) - presentatie over de Deli Home-groep, in het bijzonder het business model en de werkwijze 

 17.30u - 19.00u: Netwerkreceptie met buffet        

 Inschrijven

http://febin.be/nl/evenementen/190

Prijs

Leden: gratis

Niet-leden: gratis op uitnodiging

Annulatievoorwaarden

Tot 7 dagen voor het event via janvanrossum1960@gmail.com

Bij belet is het steeds mogelijk een vervanger te sturen voor uw bedrijf.

Bij no-show of geen verwittiging voor de bovenvermelde datum is de factuur onherroepelijk te betalen.

 
Terug naar het overzicht »