Bol.com aan het woord : FEBIN ism Nederlandse Kamer Van Koophandel

Terug naar het overzicht

Datum

16 september 2013 om 08:11

Locatie

MAScafé STORM, Hanzestedenplaats 5, 2000 Antwerpen

Omschrijving

NEDwerk Antwerpen

Met meer dan 6 miljoen artikelen wil de webwinkel bol.com de beste winkel van België worden en van België zijn 2de thuismarkt maken. Groot geworden in elektronica en boeken, is bol.com nu dé site voor ondertussen negen vakgebieden waaronder ook wonen, baby & speelgoed, dier en tuinieren. Deze ambitie wordt onderstreept door het feit dat zij sinds vorig jaar een Director voor België hebben aangesteld. Jan Huysmans, de man die deze gloednieuwe functie als uitdaging heeft aangenomen, mogen wij op 16 september a.s. verwelkomen.

De heer Eran Habets, voorzitter NEDwerk Antwerpen, nodigt u namens de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK) en het Nederlands Consulaat uit voor een ontbijtbijeenkomst van NEDwerk Antwerpen met als gastspreker Jan Huysmans, Director België bol.com.

Jan Huysmans is sinds september 2012 Director België bij bol.com en verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de business in België. Huysmans bouwde een grondige expertise in e-commerce op bij Vanden Borre. In 2003 lanceerde hij de e-commerceactiviteiten van het bedrijf en werd hij verantwoordelijk voor het uitbouwen van een team web-specialisten. 

bekijk op   :     http://www.nkvk.be/nl/evenementen/jan-huysmans-bol.com#sthash.gpKf2QYG.dpuf