16/01/2018 - Bedrijfsbezoek Zes Goes

08 November 2017

We zetten het nieuwe jaar in met een bezoek aan Zes Goes B.V. op 16 januari 2018. Er is een uitgebreide rondleiding voorzien samen met een presentatie over het bedrijf door William de Ruiter. Hij zal het in het bijzonder hebben over het businessmodel en de werkwijze. Daarna is er een receptie met buffet voorzien, met mogelijkheid tot netwerken.

ZES GOES B.V.

Zes Goes is gevestigd in Goes (Nederland) en mede-eigenaren, de heren William en John de Ruiter, runnen Zes Goes al 31 jaar. Dit bedrijf heeft een uniek serviceconcept voor het repareren en herstellen van diverse elektronicaproducten. Ze werkt in opdracht van diverse retailers, e-tailers, fabrikanten en distributeurs. Hun concept bestaat erin dat ze werken met erg deskundig personeel in een snel veranderende elektronicawereld. Zodoende is het nodig dat de service engineers continu op de hoogte zijn en blijven van alle ontwikkelingen die zich in die wereld voordoen, en zij worden daarvoor periodiek opgeleid. Verder heeft Zes Goes een zeer geavanceerd IT-systeem, ZIR online, waarmee alle processen intern en extern worden beheerst.

Het bedrijf biedt de aangesloten leden van de FEBIN in de Benelux een inkijk in de wereld van de elektronica met een zeer bijzonder businessmodel en unieke werkwijze.

Voor meer info: https://www.zesinternational.com/

Wat?

Bedrijfsbezoek ZES Goes B.V.

Waar?

ZES Goes B.V.

Pearyweg 1

4462 GT Goes

Nederland

Wanneer?

Dinsdag 16 januari 2018

Inschrijven?

http://febin.be/nl/evenementen/185

 

Timing

 

  15.00u – 15.30u:  Ontvangst met koffie en thee

  • 15.30u – 16.00u:  William de Ruiter over Zes Goes, in het bijzonder over het  
                                businessmodel en de werkwijze
  • 16.00u – 17.00u:  Rondleiding
  • 17.00u – 19.00u:  Receptie met buffet en netwerking 

Prijs

Leden: gratis

Niet-leden: € 99

 

 

return »